17 okt - Bijeenkomst WieWasWie website

De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) afdeling ’s-Hertogenbosch-Tilburg begint het seizoen met een bijeenkomst over de website WieWasWie van het CBG|centrum voor Familiegeschiedenis.

WieWasWie

door Fred Jansen

Tijdstip:        dinsdag 17 oktober 2017 van 20-22 uur
Locatie:        Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen

Waarschijnlijk kent iedereen die familieonderzoek doet de website WieWasWie wel, een samenwerking tussen 22 archiefdiensten en onder supervisie van het CBG|Centrum voor Familiegeschiedenis.
De site bevat nu 145 miljoen personen en is vorig jaar vernieuwd.
Steeds meer gegevens komen beschikbaar: niet alleen akten uit de Burgerlijke Stand, Bevolkingsregisters en Doop-, trouw- en begraafregisters, maar ook de geïndexeerde familieadvertenties van het CBG, militaire bronnen, Memories van successie zijn er te vinden.
De gegevens worden regelmatig aangevuld.
Tijdens deze bijeenkomst wordt u bijgepraat door Fred Janssen over de mogelijkheden, de kosten en de toekomstplannen van WieWasWie.

Toegang is gratis voor leden van de NGV, niet-leden betalen € 5,-.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
Er is voldoende parkeergelegenheid. 

De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) afdeling ’s-Hertogenbosch-Tilburg bestaat dit jaar 60 jaar. In november presenteren de 4  Brabantse NGV-afdelingen een groots genealogisch evenement in het Provinciehuis: de Brabantdag Familiegeschiedenis. Volg het nieuws op www.verrassendverleden.nl en op Facebook.